Housu-uutuuksia!

Alkuvuosi on oivaa aikaa laittaa housuasiat kerralla kuntoon

Uusi kausi alkaa uusilla housuilla, joten nyt esittelyssä sekä klassikkohousuja, että kevään housu-uutuuksia. Alkuvuosi onkin oivaa aikaa laittaa housuasiat kuntoon — päivitetään yhdessä toimivan pukeutumisen perusta, hyvät housut, ajan tasalle!

Aikoinaan kun kauppiasuralle lähdin, päätin että meillä tulee olemaan aina hyvä housuvalikoima, kaikenlaisille vartaloille. Olen valtavan iloinen siitä että tämän olemme onnistuneet toteuttamaan. Mallistostamme löytyy housuvaihtoehtoja niin työhön, vapaalle kuin juhlaan

Kaiken lähtökohta on hyvä kaavoitus! 

Rentoa ja mukavaa vapaa-aikaan

Oma suosikkini vapaa-aikaan on MAC Easy Active housut. Housuissa on tyylikkäät ja hyvin toimivat vetoketjutaskut ja kuminauhavyötärö sekä kiristysnauha vyötäröllä. Lahkeen suun voit pitää käännettynä tai suorana. 34-46, 119,95€

Tyylikästä ja helppohoitoista työkäyttöön

Mustat perushousut ovat monen vaatekaapin ja asukokonaisuuden lähtökohta, ja hyvät mustat housut käyvätkin moneen eri tilanteeseen. Musta klassikkohousu on ehdottomasti In Wear Zella Classic Pant: klassisen mallinen, hyvin istuva suora housu toimii helppona tyylin kulmakivenä työ- ja juhla-, kuin myös rentona arkihousuna, ja sopii erinomaisesti myös tukevareitiselle! Suoralahkeinen ja korkeavyötäröinen Zella ei turhaan ole suosikki; jos omistaisimme vain yhdet housut, ne olisivat nämä!

Zella Classic Pant housujen lahkeen malli on suora ja vyötärö on korkea. Housuissa on vyölenkit. In Wear Zella Classic Pant housut 99,95, koot 34-44.

Katso Zella Classic Pant stailausvideo alla

Mukavuutta tyylistä tinkimättä

Kevätmalliston uutuus ovat Anna Montanan Relaxed Waistband housut, jotka ovat aivan erinomaiset, tyylikkäät aikuisen naisen mustat housut. Niissä on kapeneva lahje ja huippu kuminauhavyötärö: mukavuutta on tarpeeksi työkäyttöön ja muuhun arkeen, mutta ulkonäkönsä puolesta nämä Anna Montana -housut käyvät myös juhlaan — ehdottomasti klassikkoainesta näissäkin!

Anna Montana Relaxed Waistband housut löytyy koossa 36-48, 89€. Tyylikkäästi piilotettu kuminauha antaa mukavuutta istumatyöhön. 

Kuviot ja värit kuuluvat kevääseen 2024! Angelika Kuba housut hurmasi meidät täysin. Vyötärönauhassa on teksti "Italian style" ja lahkeet on vajaamittaiset, koot 36-44, 99€

Bootcut lahje pidentää säären  linjaa

Veta Adian Bootcut housut on linjakkaat ja tyylikkäät mustat siistit housut. Loistavat työhön ja juhlavaankin menoon. Koot 34-44, 124,95€

Veta Adian Bootcut housun stailausvideo yllä

TUTUSTU NAISTEN HOUSUVALIKOIMAAN TÄSSÄ

Farkkumuodissa kaikki on nyt sallittua

Lahkeenmallissa et voi nyt epäonnistua! Kaikki on nyt muotia, pilli, suora,  leveä ja bootcut. Kick ja Carrot ovat jo klassikkoja ja Culotte tekee paluun. 

MAC Carol Carrot farkut ovat nimensä mukaisesti porkkanamalliset ja mahdottoman mukavat päällä. Ei kiristä pohkeet eikä reidet. Koot 34-42, 109,95€. Verkkokaupan tuotetiedoista löydät esittelyvideon ja tarkat mitat farkuista. 

Perusfarkkuja etsiessä Macin farkkujen pehmeä, joustava ja hengittävä laatu vetää ehdottomasti puoleensa, ja sekä Straight että Culotte osoittavat, että myös ajankohtaiset farkkumallit toteutetaan farkkuasiantuntijan ammattitaidolla

MAC Culotte on aiemminkin ollut asiakkaiden suosikkien joukossa, ja tänä keväänä ne tulevat uudelleen: näiden farkkujen hurmaava culottelahje on hieman tavallista kapeampi ja suorahko, ja näissäkin raikkaissa Mac-farkuissa on upea sininen väri.

Vajaamittainen MAC Culotte on suoralahkeinen farkku. Jos et pidä levenevästä lahkeesta niin tämä on sinulle. Koot 34-42, 109,95€

Melanie - ikisuositut klassikkofarkut

Hyvät farkut ovat tärkeä osa monen pukeutumista, ja onhan laadukkaista ja toimivista farkuista arjessa moneksi! Ikisuosittuja klassikkofarkkuja ovat meillä varsinkin Mac Angela ja Melanie — jos olet jo kokeillut, varmasti tiedät mistä puhun! 

MAC Melanie -mallissa on hyvin tilaa niin reidelle, pohkeelle kuin lantiolle, ja tämä on erinomainen malli varsinkin sinulle, jolla on lantion kaaresta huolimatta hieman kapeampi vyötärö! Melanie korkeavyötäröinen farkku on hyvin istuva ja sen lahje kapenee — oikein klassinen, tyylikäs farkku!
Koot 34-46 ja kaksi eri lahkeen pituutta 30" eli lyhyempi ja 32" normaalipituus. Hinta 99,95€. Melaniesta löytyy myös musta väri joka sopii siistimpäänkin menoon.

Angela - H vartalotyypin klassikkofarkku

MAC Angela farkuissa hurmaa erityisesti niiden mukavuusvyötärö, joka tekee farkusta H-mallisen — sen vyötärö ei kapene ylöspäin, mutta reisistä malli on silti siluetiltaan kapea ja lahje suoralinjainen, vaikka ei skinny — tilaa ja mukavuutta siis on, mutta ei tyylin kustannuksella. Todellakin joka päivän farkut, jotka sekä istuvat hyvin, joustavat, että toimivat kaikenikäisille ja -kokoisille!

Jump in - Feel great!

Jump in Jeans ovat Anna Montanan kuminauhavyötäröiset mukavuusfarkut, joiden ulkonäkö saattaa hämätä: etupuolelta nämä näyttävät normaaleilta vetoketjullisilta farkuilta, mutta vetoketjukiinnitystä ei kuitenkaan ole, ja vyötärön kuminauha on piilotettu pehmeään vyötärönauhaan. Edessä ja takana on kuitenkin taskut arkea helpottamassa. Pehmeys, joustavuus ja hyvä malli, jossa on vatsalle, reisille ja pohkeille tilaa, tekevät näistä Anna Montana -farkuista niin mukavat, ettei niitä haluaisi päivän päätteeksi ottaa pois päältä. 

Katso Jump in Jeans farkkujen stailausvideo 

Straight on mukava retrofarkku

Kevään uudempia tuttavuuksia on MAC Straight farkku. Straight on aivan erinomainen, klassinen suora farkku, jonka viimeistelee hyvä tummansininen väri. Straight farkkujen rentoon, mutta siistiin malliin ihastuimme kertaheitolla, ne on helppo yhdistää muhkeiden neuleiden, siistien paitapuseroiden, rentojen t-paitojen ja monen muun kanssa!

MAC Straight farkut 119,95€, koot 36-44. Lahkeen voi pitää suorana tai hieman käännettynä. 

TUTUSTU NAISTEN FARKKUVALIKOIMAAN TÄSSÄ

Flexx teknologia - täydellistä mukavuutta, tyylistä tinkimättä

30 vuotisen kauppiasurani aikana olen tullut siihen tulokseen että miesten vaatteiden on oltava mukavia, silti trendikkäitä ja tyylistä ei saa kuitenkaan tinkiä mukavuuden kustannuksella. Tuotteissa on hyvä olla mukana teknisiä ominaisuuksia. Kyllä! Te miehet olette sulaa vahaa teknisten ominaisuuksien äärellä. Ja kun se mieleinen tuote löytyy, hyvän käyttökokemuksen jälkeen, niitä voi ostaa vaikka useammat samalla kertaa. Flexx teknologia on mullistanut miesten farkkumaailman täysin.

Miesten huippulaadukas MacFlexx farkku on asiakkaidemme suosikki! Tuttu malli joka ei kai esittelyä edes kaipaisi - ainutlaatuinen Flexx-teknologia, joka takaa hyvän joustavuuden mutta palautuu hyvin muotoonsa, on saanut suuren suosion. Tässä farkussa yhdistyvät innovatiivinen materiaali, kapea ja hyvä malli ja mahtavat värit! MAC Flexx on meillä jatkuva, täydennettävä tuote ja varastopuutteet täydentyvät säännöllisesti. 

MAC Flexx farkuista löydät kolme eri lahkeenpituutta ja tuumakoot 30"-40", 129,95€

Mac, Alberto, Tommy Hilfiger, Gant — Muotitalon laadukas ja huolella valikoitu farkkuvalikoima suosituimmilta housutaloilta — klassiset farkut ja tekniset uutuudet kaikenikäisille ja -kokoisille saman katon alta.

TUTUSTU MIESTEN FARKKUVALIKOIMAAN TÄSSÄ

Reisitaskuhousut - rentoa tyyliä vapaalle

Rentoon menoon sopivat reisitaskuhousut palaavat. Aiemmin nämä on totuttu näkemään kesämallistossamme shortseina mutta nyt myös housuversiona. MAC Driver Cargo housut löytyy tällä hetkellä vihreänä koossa 33"-36", 139,95€

Mac Driver Pant - Auto Motor Sport testaama

Driver Pant Chino housujen lähtökohtana on ollut tarve saada housu pysymään siistinä käytössä ilman polvipusseja. Tähän MAC kehitti Driver Pant laadun. Chinot pysyvät siistinä ja niissä on maksimaalinen jousto-ominaisuus. Housu palautuu käytön jälkeen nopeasti muotoonsa. Tyylikäs MAC Driver Pant  löytyy valikoimastamme sinisenä. Koot 31"-38" ja täydennyksiä kokopuutteisiin päivitämme tasaisesti. Hinta 129,95€

Mac, Alberto, Tommy Hilfiger, Gant — Muotitalossa on monipuolinen ja huolella valikoitu housuvalikoima parhailta merkeiltä. Miesten klassikkohousut ja tekniset uutuudet kaikenikäisille ja -kokoisille saman katon alta.

TUTUSTU MIESTEN HOUSUVALIKOIMAAN TÄSSÄ

Kuinka huollat farkkujasi oikein

Farkkujen huolto ja hoito on hyvin yksinkertaista. Älä pese farkkujasi turhaan. Voit tuulettaa farkkujasi ulkona vaikka päivittäin vaikkapa henkarilla, niin että ripustat farkut lahkeista roikkumaan. Näin paino on roikkuvassa päässä ja farkut saavat levätä ja samalla ne palautuvat muotoonsa.

Pese farkut aina pesukoneessa 30 asteessa ja nurinpäin käännettynä, kaikki vetoketjut ja napit kiinni laitettuina. Se on tärkeää, ettei auki olevat vetoketjut vahingoita kangasta. Suurin virhe jonka voit pesussa tehdä, on pesuaineen määrä. Liika pesuaine vahingoittaa kangasta koska se on tiivistettä ja erittäin tehokasta. Vain ruokalusikallinen per farkku riittää! Huuhteluainetta ei saa käyttää, se pilaa farkun elastisuuden.

Laita farkut kuivumaan housuhenkariin, jossa on nipsut ja näin säästyt pyykkinarun tekemistä taitteista. Muistathan että rumpukuivaus on tarkoitettu vain lakanapyykille ja pyyhkeille, ei lainkaan vaatteille. 

Värilliset tai tummat farkut saattavat laskea kuivaväriä ennen ensimmäistä pesua, joten vaaleiden alusvaatteiden kanssa kannattaa olla varovainen.

Ammattitaitoisen ja valikoiman tuntevan myyjän kanssa housuostokset onnistuu nopeasti ja varmasti. Päälläni kuvassa Turn Up Chino housut, koot 34-44, värit vaalea beige ja vaalea vihreä, 109,95€.

Nähdään puodissa!

t.kauppias Jaana

Kauppiaan blogi

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 21.11.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Muotitalo Puki
Olavinkatu 56
57100 Savonlinna

015 272 544
jaana.kinnunen@muotitalo.fi
muotitalo.fi
0915691-7

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt muotitalopuki yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Muotitalo Puki
Olavinkatu 56
57100 Savonlinna

015 272 544
jaana.kinnunen@muotitalo.fi
muotitalo.fi
0915691-7

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Asiakas vastaa tuotteiden palautuskuluista itse.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, paitsi toimituskustannukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.